Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Příspěvek umístěný v tematickém vlákně:    Strava jako lék, lék jako strava   (str. 1)
 
Poota   
17.09.2015 22:05
Bydliště: Praha
9084 603 7586 
Kuchyňská sůl je chlorid sodný a pokud má tělo dostatek draslíku, tak nijak neškodí. Ovšem pokud je v těle draslíku málo, tak ho kuchyňská sůl ještě odbourává. Dodávat tělu draslík lze určitě různými způsoby, já jsem zvolil sůl, která se prodává pod značkou MARY a je běžně v Kauflandu. Obsahuje 60% soli sodné a 40% soli draselné a doma jsem ji prohlásil za jedinou vhodnou a možnou. Žena sice brblala že solí míň, ale vysvětlil jsem jí, že je to výhoda - že když dá takové množství, kterým by to běžnou solí přesolila, tak že to bude akorát
Ještě uvažuji, že bych do ní zamíchal taky borax a nemusel se tím pádem starat o jeho dávkování
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasyOznačit příspěvek
  Přejít na příspěvek do vlákna      

 
 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2024 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License