Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Omyly zdravého stravování     (str. 7 z 7)
Sekce: Zdraví a příroda - Různé
   |   Rolovat dolů
Ovoce a zelenina na pultech obchodů musí mít podle příslušných směrnic EU náležitou velikost, tvar, barvu a dokonalou slupku. Co se ale skrývá uvnitř?  Str.: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Psát příspěvky můžete po přihlášení

Poslední příspěvek z předchozí strany:
Adam  Obávám se, že krabičková dieta nevyřeší tu hodně palčivou otázkou, kterou jsi zmínila - chemické ...

Poota   
02.11.2021 10:29
Bydliště: Praha
9081 603 7584 
  Krasna napsal(a):    ... No ale když je tu řeč o potravinách a jídle zajímal by mě váš názor na takovou diteu https://fitkitchen.cz/ jídla vypadají dobře, vždy se u jídla uvádí počet kalorií a jakou má jídlo výživovou hodnotu zkoušeli jste...

  Adam napsal(a):    ... kdo to má pořád v každém krámu řešit, hledat, zkoušet...

Ad Krasna: nápadné je, že dáváš do každého svého příspěvku odkaz na nějakou stránku - vzbuzuje to dojem, že právě z toho máš nějaký profit!?

Ad Adam: jeden nejmenovaný člen fóra na to má svůj docela originální fígl.
Vychází z toho, že ke každé potravině je "vázána" přesná "informace" o tom co "nabízí" a zrovna tak i k jeho tělu je obdobně "vázána" přesná "informace" o tom co od potravin "potřebuje", takže mu stačí zjistit jestli je mezi těmi informacemi shoda nebo neshoda.
Jeho praktická realizace testu shody vypadá tak, že se na konkrétní vzorek upřeně podívá a současně bříškem jednoho prstu přejíždí po povrchu nehtu jiného prstu. Shoda mezi ním a vzorkem se projeví tak, že se nehet jeví jako dokonale hladký, kdežto neshodu signalizuje nehet tím že "drhne".
Výhodou tohoto způsobu je i to, že odhalí i případný vadný kus v jinak dobré dodávce.
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

martin11    Schval. r.
26.04.2023 20:01
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
...jaké maso jíme...průvodce vepřovým...

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/veprove-maso-mapa-druhy-zabijacka-reznik/r~0dfbcd70323111ea84c6ac1f6b220ee8/?utm_source=atlasHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-1&utm_campaign=Aktualne

p.s. ..pro vegetariány pouze poučení, jak se porcuje maso a který kus jak se jmenuje...
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

  Str.: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Psát příspěvky můžete po přihlášení

 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2024 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License