Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Recepty a tipy na vaření     (str. 3 z 5)
Sekce: Doplňková vlákna - Různá
   |   Rolovat dolů
  Str.: 1, 2, 3, 4, 5  

Psát příspěvky můžete po přihlášení

Poslední příspěvek z předchozí strany:
martin11  ... ... ...fotky jsou hezké...napiš co tam dáváš...česnek je jasnej...a návod na lák....

cocot   
30.10.2018 10:16
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
  martin11 napsal(a):    ... ... ...fotky jsou hezké...napiš co tam dáváš...česnek je jasnej...a návod na lák....

MARTINE,
- komplet návod je dole pod fotkou, ORIGINAL v PDF formátu:)))
To jsi asi přehlídl?!

Nakladany-cesnek-s-chilli-paprickami-omf5983.pdf (291.5 kB)

Bude ti to VELMI šmakovat, protože ty chilli nejsou tak agresivní, díky tomu octu a ten česnek tomu dává správný "bukvete", jak říká Vlasta Burian:)))

Včera jsme to do sebe ládovali v té verzi, jak je to na obrázku, ale já jsem ještě u Čičmoňky koupil pár "žiletek:)))
Ty si dám - stačí jedna na skleničku, pro EXTRA desinfekci tlamy:)))
MUSÍ to pálit ale tak, aby byla cítit chuť pokrmu a né jen brečet a mít v tlamě teplo a žár vysoké pece :)))

DDD té chilli je denně 1 kus/3 x denně dle gusta, na oteplení vnitřku těla, aby nepálila dvakrát, a jíst s železnou pravidelností. Zpočátku stačí kus denně a lze vyndat semínka!

Jinak ještě jedna šmakuláda, co se vyrábí na zimu od SWARTAU firmy: marmeláda z citronu a zázvoru, jako medicínu taky HNED ráno na topinku:)))
Pracujeme na naší "private home made" verzi:)))
 
Přílohy jsou dostupné pouze pro přihlášené uživatele     |     Přihlásit     |     Registrovat 
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

martin11    Schval. r.
30.10.2018 18:19
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
  cocot napsal(a):    MARTINE, - komplet návod je dole pod fotkou, ORIGINAL v PDF formátu:))) To jsi asi přehlídl?! Nakladany-cesnek-s-chilli-paprickami-omf5983.pdf (291.5 kB) Bude ti to VELMI šmakovat, protože ty chilli...

Děkuji za info...pdf jsem přehlédl, ale: píše se tam, "rybí omáčka" nějaká vietnamská...takže jak tohle s Evou vidíme, tak máme po chutích. Ten nakládaný česnek je inspirace...budeme laborovat, a vynechat ten vietnam ....výsledky budeme prezentovat...dík za návod
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
30.10.2018 22:06
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
  martin11 napsal(a):    Děkuji za info...pdf jsem přehlédl, ale: píše se tam, "rybí omáčka" nějaká vietnamská...takže jak tohle s Evou vidíme, tak máme po chutích. Ten nakládaný česnek je inspirace...budeme laborovat, a vynechat ten...

MARTINE,

zcela s tebou souhlasím a tu rybí omáčku taky vynecháváme:)))
Z ryb mám nejradši vepřovou kejtu:)))
Vyndáš jednu kost a je to dál celý libový a bez kosti:)))

Tady posílám linky na další recepty toho samého a budu se snažit to ještě vylepšit k obrazu svému:)))

http://www.slepicarna-blog.cz/2016/01/25/doma-nakladany-cesnek-s-chilli-paprickami-a-koriandrem-do-pho/

https://www.pazitka.cz/ostatni/nakladany-cesnek-s-chilli-ochucovadlo/

VŠE si lze upravit podle svého gůsta, na to moje žena je VELMI dobrá a NIKDY se nebráníme inovaci, jak svojí, tak cizí:)))
Podle toho taky vypadáme, ale ta spokojenost plného břicha se nedá ani popsat:)))

POZOR, ale nyní nabita novými znalostmi a vědomostmi jde do půstu!!!
NENÍ nováček, má týdenní za sebou s VELMI pozitivními účinky, já s Gilbertovým syndromem to zkusil a málem jsme "odešel", tak jsem raději hodnej a při zdi:)))
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
02.11.2018 21:33
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
Mlsejte bez výčitek: Recepty na nejlepší zázvorové lahůdky.
 
Miluji kandovaný zázvor, tady e návod, jak na to:)))

https://styl.instory.cz/2751-mlsejte-bez-vycitek-recepty-na-nejlepsi-zazvorove-lahudky.html
 
Přílohy jsou dostupné pouze pro přihlášené uživatele     |     Přihlásit     |     Registrovat 
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

martin11    Schval. r.
03.11.2018 17:54
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
...když si uděláte ty zázvorové kostičky kandované...my je tedy kupujeme...tak tento kandys je výborné zalít alkoholem...nejlepší je s "příchutí" my RUM, nebo Becher...nechat do druhého dne...a ...mlsat...praktikuji již několik roků...a chřipka se vyhýbá...nebo jen tak lehce lízne....
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
04.11.2018 12:45
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
Svatomartinská husa pečená na mřížce a při nízké teplotě. Nic jednoduššího.
 
Podle našeho způsobu pečení - viz minule ta kachna - si myslím, že i naše husa je plná šťávy a nevypéká se tolik!

Pouze se MUSÍ dodržet NEOTEVŘÍT ten poklop TAJINU, nebo druhého pekáče po celou dobu pečení, prostě až za těch 6 hodin ho zvednu, zkontroluju, a nechám to finále dopéct při 210 stupňích ještě 30 minut na "kůrčičku", která je skvělá, ale kachnu, ani husu to nevysuší:)))
Dobrou chuť!

https://hobby.idnes.cz/svatomartinska-husa-recept-cuketka-pecena-fja-/hobby-domov.aspx?c=A181102_102201_hobby-domov_bma
 
Přílohy jsou dostupné pouze pro přihlášené uživatele     |     Přihlásit     |     Registrovat 
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
16.11.2018 10:01
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
Krok za krokem: jak na vietnamskou polévku pho bo s hovězím masem.
 
S VELKOU radostí vám zde uvádím recept na Vietnamskou polévku, kterou doma rádi vaříme, ale ještě raději jíme. Je ještě verze Pho Ga - kuřecí, ale fantazii s meze nekladou:)))

Výhoda home made je v tom, že víme, co jsme si do toho dali a pokud je zelený koriandr, nebo i petrželka, je to "papinka", jak má být:)))

Do této polévky si potom přidáme šťávu z citronu, Srirachu a taky moje LOMBO, navrch ze slánky posypeme mletou Ceylonskou skořicí.
Po snědení, nebo i během konzumace, by se vám mělo "orosit" čelo a vysmrkání z prohřátého čela patří k bontonu:)))
DOBROU CHUŤ!!!

Najdete v ní hovězí maso, rýžové nudle a jarní cibulku. Je založená na velmi silném vývaru z hovězího masa, kostí a koření. Specifickými ingrediencemi jsou badyán, zázvor a skořice. Horký vývar se podává se syrovým masem, nakrájeným najemno, které se v polévce dovaří. Polévka se dochucuje limetovou šťávou a chilli. To je pho bo z Jižního Vietnamu. Jak na ni? Server Lidovky ve spolupráci s kulinářskou školou Chefparade připravil fotografický seriál. Dobrou chuť.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/krok-za-krokem-jak-na-vietnamskou-polevku-pho-bo-s-hovezim-masem.A181115_160137_dobra-chut_ape
 
Přílohy jsou dostupné pouze pro přihlášené uživatele     |     Přihlásit     |     Registrovat 
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
20.11.2018 10:07
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
Dort upečený ke 100. výročí VŘSR
 
Samou láskou ho potom "sežrali" :)))
Dobrou chuť!
 
Přílohy jsou dostupné pouze pro přihlášené uživatele     |     Přihlásit     |     Registrovat 
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
22.11.2018 10:54
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
Jaké nejčastější chyby děláme při vaření vývaru?
 
http://www.lifee.cz/jidlo/podzimni-pomocnik-jake-nejcastejsi-chyby-delame-pri-vareni-vyvaru_3868.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

martin11    Schval. r.
29.11.2018 09:45
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
...naložit sýr je velmi jednoduché...
...lze i s jiným polotvrdým sýrem

https://video.aktualne.cz/sefkucharovy-recepty/zkuste-si-doma-nalozit-syr/r~c0f1c382f1c611e8b04aac1f6b220ee8/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=recombee1&utm_term=position-3&utm_campaign=OverrideDynamiclead


 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
05.12.2018 14:06
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
Recept na SUPER rychlou "šmakuládu" :)))
 
Asi každý ví, co je to TOMPA, ale asi málokdo ví, že je to město v Maďarsku:) já na tom byl stejně, než mě žena obdařila výrobkem její mámy, který ve mně zmizel, VELMI rychle:)))

Příprava je jednoduchá a lze dělat variace a kombinace podle svého gůsta :)))

Koupíte si mleté maso - já kupuji Hakl Pakl z Německa, což je hov. a vepř. v určitém poměru, váha půl kila.
Potom jednu velkou cibuli nakrájíme na kostičky.
Na sádle, nebo trošce oleje osmažíme do zlatova, potom vysypeme mleté maso a smažíme dohněda, podel chuťi a libovůli oka:)))

Když je to krásně "opálené", nasypeme ze sklenice TOMPU.
Lze předtím ještě pokrájet na menší kousky, ale je to v dost dobré velikosti...

Po chvíli přidáme fazole v tomatě a JEN ohříváme a dolaďujeme:)))

Mícháme, vaříme a dochucujeme podle svého gůsta a to s možností přidání sojovky, Worcs sauce, chilli, okyselit citronem, opačně lze dosladit, trochu pepře, ať se vzepře, kečup atd atd

DOBROU CHUŤ!!!
 
Přílohy jsou dostupné pouze pro přihlášené uživatele     |     Přihlásit     |     Registrovat 
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
11.12.2018 18:42
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
BALSAMICO je VELMI dobré k vaření, pokud s tím umíte
 
Balsamico -
tady je něco z historie a o jeho výrobě.
Nafotil jsme vám na ukázku kolik jich je druhů jak se od sebe cenově liší, jak vypadají apod

Tím nechci ukazovat, jak mají Němci plné regály, jak mi jeden z členů OMFORA napsal, ale jde o druhy, ceny a použití, pokud to neděláte, o moc přicházíte:)))

https://blog.vinodoc.cz/2017/08/03/aceto-balsamico-a-aceto-balsamico-tradizionale/

Bydlel a pracoval jsem v Itálii, tak sám vím, jak jsem na to koukal jak "jelen", a tam jsem se naučil i spoustu dalších věcí s radostí, protože nejsem tupec, jak hromada lidí v pořadu PROSTŘENO, když to nikdy nejedl, tak to jíst a ani chutnat prostě nebude!!!

Má to svou technologii, pravidla, historii a jsou to zdravé delikatesy v pravém slova smyslu!

https://cs.wikipedia.org/wiki/Balzámový_ocet

Rozdíl mezi balzamicovými octy IGP a DOP:
IGP (Indicazione Geografica Protetta)
- chráněné zeměpisné označení

může být prodáván pouze v lahvičkách o minimálním obsahu 250 ml
musí zrát minimálně 2 měsíce
vyrábí se z vařeného moštu a vinného octa
dělá se pouze v jednom sudu
i když bude stárnout, nikdy nedosáhne stejné kvality, jako ocet DOP
může se do něj přidávat karamel

DOP (Denominazione d'Origine Protetta)
- chráněné označení původu

může být produkován pouze ve speciálních baňatých lahvičkách, u kterých se mění se pouze etiketa
musí zrát minimálně 12 let
vyrábí se pouze z vařeného hroznového moštu
vyrábí se tradičním způsobem v baterii (série pěti soudků)
musí projít testováním, aby byla zaručena jeho kvalita
v žádném případě se do něj nesmí nic přidávat

Zdroj: https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/balsamiko-je-v-modene-rodinne-bohatstvi.A121107_174117_dobra-chut_glu

Mé osobní doporučení je nastříkat/namazat Balsamico na pečená masa, kuřata apod, kdy to ve finále dostane sice né přímo křupavou kůrčičku, ale chuť UMAMI s nějakým speciálním podtextem, prostě je to "žrádlo" :)))
 
Přílohy jsou dostupné pouze pro přihlášené uživatele     |     Přihlásit     |     Registrovat 
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

cocot   
12.12.2018 06:21
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
Maskarpone - to je taky věda
 
Protože ho rádi používáme do pokrmů, tak jsem si ale všiml jedné věci.
není výrobek, jako výrobek a proto se od té doby snažíme koupit jen to nej, neboli dobrý. V čem to spočívá?

Podle krabičky se to nepozná, ale podle nápisu z boku na ní ANO!
Je tam vždy napsáno, jak bohatý na tuk ten výrobek je a vo vo vo vo tom to jéééé:)))
Náš "favorit" tam má číslo 87% SAHNE!
Skutečně, málokdo si toho všimne, když to kupuje, ale tady z toho, je doslova předem určeno, že se dílo vydaří:)))
 
Přílohy jsou dostupné pouze pro přihlášené uživatele     |     Přihlásit     |     Registrovat 
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

martin11    Schval. r.
03.01.2019 16:19
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
...kupuji domácí pekárničku....má někdo zkušenosti???
...napište pokud pečete...+
1. složení mouky, a druh mouky
2.přísady do mouky...např vločky oves atd...
3. druhy chleba
4. sladké pečení...třeba vánočka
5. kvásek...velmi důležité...vlastní poznatky...
5. jiné využití na pečení čehokoliv....toast chléb atd...
6. přidávání škvarků salámu a jiných lahůdek - zkušenosti - !!!čeho se vyvarovat!!!

...nechci šetřit, ale mám ...no nemám...budu mít :
1 vlastní
2 vím z čeho...tudíž bez zkypřovací chemie atd./ třeba sračky, aby chléb byl déle vláčný/
3 kdykoliv čerstvý...na vesnici důležité...u vietnamce kupovat nechci...
4 upeče i 40dkg bocníček, takže ...obden, nebo každý den čerstvý

...dobrá vychytávka....večer nasypete vodu mouku droždí...načasujete...a....ráno v 7.00 máte upečíno akorát vlažné... no pro důchodce ideální
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

Poota   
03.01.2019 16:42
Bydliště: Praha
9080 603 7584 
  martin11 napsal(a):    ...dobrá vychytávka....večer nasypete vodu mouku droždí...načasujete...a....ráno v 7.00 máte upečíno akorát vlažné... no pro důchodce ideální

Možná to opravdu ideální je ...

Pekli jsme v tom asi 4x - a naposled to bylo už ani nevím před kolika lety
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

Jiřka   
03.01.2019 18:26
Bydliště: Praha
365 382 
  Poota napsal(a):    Možná to opravdu ideální je ... Pekli jsme v tom asi 4x - a naposled to bylo už ani nevím před kolika lety

Osobně peču doma chleba v troubě, bohužel je plynová, tak člověk musí hlídat vysychávání a dávat do trouby hrnek s vodou..
Domácí pekárnu mám taky, párkrát jsem v ní pekla. Myslim, že je v upečeném trochu cítit ta ,,umělotina ''.. A víc než jeden chleba nebo pár baget-rohlíků v ní najednou neupečeš. I když teď jsou pekárny, kdy asi jo..

Jinak klidně Martine přidej do těsta polévkovou lžíci sádla, nastrouhej syrovej nebo uvařenej brambor, nakrájenou nadrobno cibuli apod..

Základ je svařená voda s octem a kmínem, po vychladnutí do toho přidej mouku, sůl, cukr, sušené droždí a ty věci, viz nahoře. To je do té pekárny. Nikdy dolu do formy jako základ nedávej suché věci, ale tekuté, jinak se Ti zadřou metly a máš po ptákách

Je moc hezký, když je po bytě cítit vůně pečícího chleba
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

martin11    Schval. r.
03.01.2019 18:38
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
  Jiřka napsal(a):    Osobně peču doma chleba v troubě, bohužel je plynová, tak člověk musí hlídat vysychávání a dávat do trouby hrnek s vodou.. Domácí pekárnu mám taky, párkrát jsem v ní pekla. Myslim, že je v upečeném trochu cítit ta...

...no to jsou rady hospodyňky.... +1....
...ta pekárnička je starší nepoužívaná...takže nová.../ 15roků ve skříni/
...pro Poota...proč nepečete...nějaký problém????...svěř se...
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

Poota   
03.01.2019 23:40
Bydliště: Praha
9080 603 7584 
  martin11 napsal(a):    ...pro Poota...proč nepečete...nějaký problém????...svěř se...

Tak asi nejlepší je z toho ta zmiňovaná vůně.
Ke skutečnému chlebu má dosažený výrobek opravdu hodně daleko, tvar je spíš odpudivý a na to, že si s tím ta mašinka "hraje" celou noc je ten výsledek dost chabý.
Takže u nás to automatické pečení zašlo na celkový nezájem. Nicméně i tak jsem zvědav na Tvoje zkušenosti a taky na to, jak dlouho Ti vydrží prvotní nadšení.
Možná by taky nebylo od věci zjistit proč tu úžasnou věc předchozí majitelé nechávali 15 let zahálet.
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

martin11    Schval. r.
04.01.2019 09:44
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
  Poota napsal(a):    Tak asi nejlepší je z toho ta zmiňovaná vůně. Ke skutečnému chlebu má dosažený výrobek opravdu hodně daleko, tvar je spíš odpudivý a na to, že si s tím ta mašinka "hraje" celou noc je ten výsledek dost...

...vůně při pečení jest vítána....Eva peče na Vánoce jen kvůli té nádherné vůni....vánoční....výrobky jsou kladným bonusem...
...tvar pečiva ...jojojo..vypadne z toho taková "cihla"...když se pokrájí tak jsou čtvercové krajíce...jeden si musí zvyknout...pro nás, co máme rádi "kubizmus" ze začátku 20.stol....je to vítané zpestření "mánesovských" tvarů bochníků chleba.....
...pekárna je asi z nějakého dědictví...po babičce, která si ji kdysi asi pořídila / zn ETA/, tudíž ještě poctivá ček made/ a pak zjistila, že to není to pravé, a dědicové nemají čas se šmodrchat s nějakou starou pekárnou..../ bude to velmi laciné...za flašku/
...tak než to přivezu, tak hledám info....myslím, že rady od Jiřky
...jako prvotní budou stačit...
...no a jak mě bude dlouho stačit nadšení...no nevím...podle výsledku....naštěstí máme slepice, takže odbyt v každém případě zajištěn
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

milda    Schval. r.
04.01.2019 10:46
Bydliště: Milky Way
1830 18 1262 
  martin11 napsal(a):    ...tak než to přivezu, tak hledám info..

..tu máš, uč se člověčě pekařem býti...

https://www.uloz.to/!M6AhUiQt/kucharka-domaci-pekarny-pdf

https://www.uloz.to/!sXLwHpIOXQHc/chleba-z-domaci-pekarny-pdf


 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasy Označit příspěvek Zarážka - Až sem mám přečtenoCitovat a odpovědět

  Str.: 1, 2, 3, 4, 5  

Psát příspěvky můžete po přihlášení

 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2024 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License