Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Příspěvek umístěný v tematickém vlákně:    Jehlan a jeho účinky   (str. 3)
 
chiq   
06.03.2017 23:32
Bydliště: Piešťany
215 35 323 
Po ďalšom týždni to vytiahlo ešte trochu srvátky, potom som to už prerušil.
Smotana = asi 30 ml, ani nebola kyselá, to zodpovedá asi tak plnotučnému mlieku.
Srvátka asi tak do 2 dl - odčerpávaná striekačkou, tiež nebola kyselá.
Sadlina bola najlepšia - tuhá až tak, že aj lyžičku udržala (Lepšie než pri použití syridla do mlieka!). Po rozkrájaní však ani po hodine už žiadnu ďalšiu srvátku nepustila. Zato je z toho vynikajúci kefír, so smotanovou príchuťou, a to aj bez kefírovej kultúry! Bolo toho dobrých 7 dcl.
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasyOznačit příspěvek
  Přejít na příspěvek do vlákna      

 
 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2025 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License