| Píďalka 24.11.2021 20:56 Bydliště: ČR
|
| farkas napsal(a): Tímto způsobem se v neposlední řadě zaktivizuje i méně funkční tlusté střevo, které je základem imunity. |
Obávám se, že tlusté střevo, ač veledůležité co se imunitní funkce týče, stojí až jako poslední bašta. První je žaludek a jeho produkce žaludečních šťáv, specielně HCl, tedy kyseliny chlorovodíkové. Kdo by si chtěl nastudovat o co jde, je tu na to vlákno. https://www.omforum.cz/forum.php?t=83&str=1&p=721#p721
Jinak rak i ve velice pokročilém stádiu velmi často ustoupí fénixkám. Co se týče amygdalinu, meruňka je fakt na kila. Nejvyšší obsah má povadlé třešňové listí, třešňová, švestková a broskvová jádra, tedy zralá, ne co se vyloupne z nedozrálých, komerčních plodů. Čím hořčí, tím větší obsah laetrilu, tedy B17, jinak také amygdalinu. Jde o to, že buňky a mikroorganismy na kvasném (Otto Warburg) procesu zpracování živin v sobě z amygdalinu (protokyanidu, který je zdravým, oxidujícím buňkám více méně neškodný) syntetizují skutečný kyanid, kterým se otráví a pojdou. Nicméně je třeba se dobře informovat a postupovat velice rozvážně, aneb všeho moc škodí a to platí i pro amygdalin. Mezi námi, a už jsem to zde na fóru někde asi zmínil, zatímco USA před lety prý zakázalo pěstování a prodej hořkých mandlí a prý nechalo vyklučit veškeré stromy na svém území, je největším světovým producentem a vývozcem oleje z čeho? No přeci z hořkých mandlí.
Píďalka. |
|