| Hana 30.07.2022 12:07
|
| Asi jako všichni mám nadúrodu rybízů. Slazené věci (marmelády, šťávy, kompoty...) u nás moc v kurzu nejsou, a tak hodně ovoce suším. Rybíz jsem dosud sušit nezkoušela, protože mi přišlo, že by tvrdé kuličky s jadérky nikdo nejedl. Ale ve snaze mít na zimu ve spíži na posílení imunity nějaký vitamín C jsem letos zkusila toto: Rybízy jsem rozmixovala a vzniklou hmotu jsem rozprostřela na plata sušičky vyložené pečícím papírem v tloušťce asi 3 mm. Sušila jsem 10 hodin. Pak jsem usušené placky rozstříhala na malé kousky a vznikly chutné rybízové chipsy.
|
(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra) Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
|
|
|