| proud 14.12.2016 17:11 Bydliště: svet
|
| Poota napsal(a): Za výhodu perkolace považuji hlavně "levnější" ředidlo, rychlost celého procesu a důkladnější vyloužení bylin. |
Nic ve zlym,ale prave tim dukladnejsim vylouzenim si u ty perkolace nejsem jistej.Jeneco jinyho kdyz "redidlo" necim protece,i kdyz rizene a pomalu a neco jinyho kdyz to v tom redidle treba 21 dni lezi a cas od casu se s tim zatrepe......... Nevyhodu v mixovani i presto ze prave hodlam vyzkouset takzvany smoothie jako soucast jidelnicku a nejen jako pochutinu,vidim v tom,ze nerz noze jsou nerez noze a co s latkama v rostlinach a ovoci dokazou je vseobecne znama vec,kdyz jsou uz tak dost "okradeny" zpusobem pestovani a zrani..........Jedna studie mluvi dokonce o tom,ze aby vegetarian dostal ty vsechny latky co by dostal jeste tak pred dveste lety z normalni porce,musel by mit dnes cirka 5x vetsi zaludek na 5x vetsi porci jidla. |
|