Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Příspěvek umístěný v tematickém vlákně:    Domácí kvašení a pálení   (str. 4)
 
martin11    Uživatel podléhá schvalovacímu režimu
14.10.2017 09:15
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
...bingo...cukr...letos se mě "urodilo" asi 20kg hroznů, vymačlal jsem mošt a kvasinky profi koupené...a to kvašení také není ono, bouřlivost se nedostavila....doslazoval jsem na 24% cukernatosti...burčák sice je, ale bublá to již asi měsíc ...a pomalu...jak zjistit čím to je???? Nějak jsem se nad tím nepozastavoval, nejsem expert, až po příspěvku výše
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasyOznačit příspěvek
  Přejít na příspěvek do vlákna      

 
 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2024 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License