Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Příspěvek umístěný v tematickém vlákně:    Domácí kvašení a pálení   (str. 4)
 
martin11    Uživatel podléhá schvalovacímu režimu
16.10.2017 16:14
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
...hm...ale pekaři si také dělají kvásek sami tím, že si nechají z dávky kvas a ten pak přidají k nové várce...a nic jim nedegeneruje...??!!..
...a když jsem u pekařů...jak to že některý chlaba je dobrý a jiný druhý den jak houžev,,,..a i to prokvašení...bublinky jsou markantně jiné...
...takže kupuji jen chléb přeříznutý /v cizém městě/ nebo od známého pekaře.../ na Mělníku od Nováků /
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasyOznačit příspěvek
  Přejít na příspěvek do vlákna      

 
 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2024 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License