Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Příspěvek umístěný v tematickém vlákně:    Recepty a tipy na vaření   (str. 3)
 
cocot   
30.10.2018 10:16
Bydliště: Muslimice - North Bohemia
1419 84 1304 
  martin11 napsal(a):    ... ... ...fotky jsou hezké...napiš co tam dáváš...česnek je jasnej...a návod na lák....

MARTINE,
- komplet návod je dole pod fotkou, ORIGINAL v PDF formátu:)))
To jsi asi přehlídl?!

Nakladany-cesnek-s-chilli-paprickami-omf5983.pdf (291.5 kB)

Bude ti to VELMI šmakovat, protože ty chilli nejsou tak agresivní, díky tomu octu a ten česnek tomu dává správný "bukvete", jak říká Vlasta Burian:)))

Včera jsme to do sebe ládovali v té verzi, jak je to na obrázku, ale já jsem ještě u Čičmoňky koupil pár "žiletek:)))
Ty si dám - stačí jedna na skleničku, pro EXTRA desinfekci tlamy:)))
MUSÍ to pálit ale tak, aby byla cítit chuť pokrmu a né jen brečet a mít v tlamě teplo a žár vysoké pece :)))

DDD té chilli je denně 1 kus/3 x denně dle gusta, na oteplení vnitřku těla, aby nepálila dvakrát, a jíst s železnou pravidelností. Zpočátku stačí kus denně a lze vyndat semínka!

Jinak ještě jedna šmakuláda, co se vyrábí na zimu od SWARTAU firmy: marmeláda z citronu a zázvoru, jako medicínu taky HNED ráno na topinku:)))
Pracujeme na naší "private home made" verzi:)))
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra)
 


(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra) 
 
Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
 
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasyOznačit příspěvek
  Přejít na příspěvek do vlákna      

 
 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2024 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License