| cocot 30.10.2018 10:16 Bydliště: Muslimice - North Bohemia
|
| martin11 napsal(a): ... ... ...fotky jsou hezké...napiš co tam dáváš...česnek je jasnej...a návod na lák.... |
MARTINE,
- komplet návod je dole pod fotkou, ORIGINAL v PDF formátu:)))
To jsi asi přehlídl?!
Nakladany-cesnek-s-chilli-paprickami-omf5983.pdf (291.5 kB)
Bude ti to VELMI šmakovat, protože ty chilli nejsou tak agresivní, díky tomu octu a ten česnek tomu dává správný "bukvete", jak říká Vlasta Burian:)))
Včera jsme to do sebe ládovali v té verzi, jak je to na obrázku, ale já jsem ještě u Čičmoňky koupil pár "žiletek:)))
Ty si dám - stačí jedna na skleničku, pro EXTRA desinfekci tlamy:)))
MUSÍ to pálit ale tak, aby byla cítit chuť pokrmu a né jen brečet a mít v tlamě teplo a žár vysoké pece :)))
DDD té chilli je denně 1 kus/3 x denně dle gusta, na oteplení vnitřku těla, aby nepálila dvakrát, a jíst s železnou pravidelností. Zpočátku stačí kus denně a lze vyndat semínka!
Jinak ještě jedna šmakuláda, co se vyrábí na zimu od SWARTAU firmy: marmeláda z citronu a zázvoru, jako medicínu taky HNED ráno na topinku:)))
Pracujeme na naší "private home made" verzi:)))
|
(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra)
(Dostupné jen pro přihlášené uživatele fóra) Obrázky není povoleno jakkoli šířit bez souhlasu jejich autora, a to ani v jakékoli upravené formě
|
|
|