 | martin11 04.01.2019 09:44 Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
|
| Poota napsal(a): Tak asi nejlepší je z toho ta zmiňovaná vůně.
Ke skutečnému chlebu má dosažený výrobek opravdu hodně daleko, tvar je spíš odpudivý a na to, že si s tím ta mašinka "hraje" celou noc je ten výsledek dost... |
...vůně při pečení jest vítána....Eva peče na Vánoce jen kvůli té nádherné vůni....vánoční....výrobky jsou kladným bonusem...
...tvar pečiva ...jojojo..vypadne z toho taková "cihla"...když se pokrájí tak jsou čtvercové krajíce...jeden si musí zvyknout...pro nás, co máme rádi "kubizmus" ze začátku 20.stol....je to vítané zpestření "mánesovských" tvarů bochníků chleba.....
...pekárna je asi z nějakého dědictví...po babičce, která si ji kdysi asi pořídila / zn ETA/, tudíž ještě poctivá ček made/ a pak zjistila, že to není to pravé, a dědicové nemají čas se šmodrchat s nějakou starou pekárnou..../ bude to velmi laciné...za flašku/
...tak než to přivezu, tak hledám info....myslím, že rady od Jiřky
...jako prvotní budou stačit...
...no a jak mě bude dlouho stačit nadšení...no nevím...podle výsledku....naštěstí máme slepice, takže odbyt v každém případě zajištěn |
|