Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Příspěvek umístěný v tematickém vlákně:    Recepty a tipy na vaření   (str. 4)
 
martin11    Uživatel podléhá schvalovacímu režimu
05.01.2019 09:27
Bydliště: ...v garáži s Trabantem P 50 R
6832 109 3636 
  martin11 napsal(a):    ...tak jsem právě dopekl...a vyklopil chlebíček.... ...no...pohledově nic moc, ale chuť výborná....jak by řekl klasik....obsah dobrý forma špatná...

....vůbec není výborný....ráno nic moc, takhle asi za války chutnal chléb popisovaný jako "komisárek"...
...závady: drobivé, suché, výrazná příchuť droždí / použil jsem to živé-mazlavé/a asi jsem ho dal moc - půlku té kostičky 42g tj. 21g....asi vědí proč píší !!!... použít sušené.
...no nevadí, uvidím co tomu řeknou slípky ...
Mildovi a Jiřce děkuji za připomínky...dnes koupím sušené droždí a zítra pokračuju v laborování....no není to zas tak jednoduché...ale Dalibor se také naučil hrát na housle....
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasyOznačit příspěvek
  Přejít na příspěvek do vlákna      

 
 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2024 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License