Hlavní přehled   |   Info a nápověda Přihlásit   |   Registrovat
 
 
Příspěvek umístěný v tematickém vlákně:    Domácí kvašení a pálení   (str. 2)
 
farkas   
16.04.2016 07:12
Bydliště: Střední Čechy
2929 344 3995 
  E_man napsal(a):    Obili nemá cukr. Jeho škrob musíš podobně jako škrob v bramborách nejdříve přeměnit nějakou fermentací na cukr a teprve pak je můžeš nechat zkvasit.

Emane, že Ty chceš vypálit rovnou Whisky
Když pominu Prostějovskou starorežnou, je to ječmen, kterým se opíjíme.
Ještě zjistit, jak udělat rmut z obilí. Musí asi být lehce naklíčené aby mělo potřebné enzymy a ty pak zrno už rozloží na jednotlivé složky stejně, jako při růstu v zemi.
No a pak vodu, kvasinky a čekat. Cukr tady nebude moc podstatný.
Zvláštní ocenění za úsilí nebo přínosPozitivní ohlasyOznačit příspěvek
  Přejít na příspěvek do vlákna      

 
 
Omforum.cz   |   Nápověda   |   Pravidla fóra   |   Podpořte chod fóra   |   Vytvořil: 2015-2024 Adam Benda
 
 
CC BY-NC-ND 3.0 CZ
Licence Creative Commons
Toto dílo podléhá licenci Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License