| farkas 28.04.2016 05:49 Bydliště: Střední Čechy
|
| Zprávy o úspěšném léčení rakoviny pravidelným pitím bramborové šťávy proběhly
už před cca 20 lety a místem tehdejších událostí bylo, myslím Švédsko. Od té doby ho úspěšně používají a doporučují mnozí alternativní léčitelé. Úspěšně však jen v případě, že nemocného upozorní na rizika spojená s kvalitou používaných brambor.
Na zázračné účinky zeleninových šťáv upozorňuje například
http://www.badatel.net., ze kterého mi chodí nové články na e-mail.
Věřím, že to funguje, některé recepty jsem dokonce vyzkoušela. Třeba pampelišky.
Nikde se ale nedozvíme, že ať už se jedná o brambory, zeleninu, bylinky, či koření,
musí být suroviny k přípravě léčebného lekvaru v čistém přírodním stavu a ne nadupané dusičnany, pesticidy a další chemií nebo dokonce ionizované.
Obsah dusičnanů v bramborách a zelenině dnes prakticky nikdo nekontroluje a tak se klidně může stát, že nás intenzivně požívaný lekvar z "přírodních" čerstvých surovin doporučený milosrdnými weby nevyléčí, ale rovnou zabije. |
|